Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Oudenhof Geldermalsen | noordzijde werkzaamheden

PAAS UPDATE: 

Deze liggen op schema, naar verwachting zal de weg op vrijdagmiddag 14 april opengesteld worden.

En zijn alle werkzaamheden gereed volgens planning.

 

UPDATE 9 maart 2023

Werkzaamheden zijn op dit moment vol in uitvoering.
De werkzaamheden verlopen volgens planning.
 
  • Op woensdag 22 en donderdag 23 maart zullen wij de asfalt over de gehele lengte verwijderen. Daarna zullen we het zand en de puinverharding voor de fundering aanbrengen. 
  • Op vrijdag 17 maart zullen we daarna de eerste asfalt aanbrengen. Daarna zullen we op dinsdag 21 maart een betonsloof aanbrengen. 
  • Op 31 maart zullen we de deklaag aanbrengen. Daarna zullen we het straatwerk van de drempels aanbrengen en alles afwerken en opruimen.

—–

In dit bericht vertellen wij u over de werkzaamheden die vanaf 20 februari starten. Naar verwachting duren deze werkzaamheden tot 14 april 2023. Hierbij doen wij er uiteraard alles aan om de overlast te beperken.

Waar voeren wij werkzaamheden uit?
De werkzaamheden vinden plaats aan de rand van uw wijk aan de Oudenhof. In het kaartje hieronder ziet u het projectgebied en hoe de planning verloopt.

Welke werkzaamheden voeren wij uit?
De werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit het vervangen van het asfalt en opnieuw bestraten van de drempels van de zijstraten; Laageinde, Leliestraat en Dahliastraat.

Welke hinder kunt u beleven?
Gedurende de werkzaamheden in de Oudenhof, krijgt u te maken met hinder met betrekking tot de bereikbaarheid, geluid en misschien parkeren. Ook ervaart u hinder van vrachtverkeer, graafmachines en ander materieel dat wordt ingezet om onze werkzaamheden uit te voeren. Op de dag dat we het asfalt gaan freezen is er meer geluid dan normaal. Ook kan het voorkomen dat door de werkzaamheden u een langere reistijd heeft, omdat u moet omrijden. Door op de link: omleiding te klikken, kunt u de omleidingsroute inzien. Natuurlijk proberen wij eventuele hinder zo veel mogelijk te voorkomen, maar dit is niet altijd te vermijden. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Onze werktijden zijn in principe op werkdagen tussen 07:00 – 17:00 uur. Wij doen er alles aan om de hinder te beperken.20

https://aowb.nl