Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Hooiweg & Voetakkerweg | Samen meedenken aan een veilige weg.

PAAS UPDATE! 

Deze werkzaamheden met betrekking tot de Hooiweg en voetakkerweg zijn niet verandert, maar verwacht zeker dat de belijning en de SPV maatregelen voor eind april ingepland en afgerond zijn. Dan zijn alle werkzaamheden voor wat betreft deze  wegen klaar.

 

UPDATE  17 januari 2023

Ondanks dat het weer er gunstig uitziet, liggen de werkzaamheden m.b.t. de belijning tijdelijk on -hold. Zodra de weersomstandigheden goed zijn, worden de werkzaamheden hervalt. Dank u voor uw geduld! 

UPDATE  13 januari 2023

Afgelopen week (9-13 januari) zijn we aan de slag te gaan de aansluiting van het nieuwe asfalt op de opritten en zijn de verkeersborden verplaatst naar de goeie plek. Aankomende week wordt de laatste markeringen voor de rijbaan aangebracht en worden de snelheidsreguleerendemaatregelen definitief gemaakt.  

UPDATE 21 december 18:00

Het asfalt is aangebracht. We zijn nog 2 dagen aan het werk en hebben daarna kerstvakantie tot 9 januari 2023. Na het nieuwe jaar brengen we de snelheidsremmende maatregelen aan. We willen u bedanken voor het geduld, het meedenken en de koffie die is uitgedeeld tijdens de werkzaamheden.

De medewerkers van Asfalt Onderhoud West Betuwe wensen u prettige feestdagen.

—————

We brengen in één dag het asfalt vanaf de rotonde richting het spoor aan.

  • We starten t.h.v. de rotonde aan de Provincialeweg en draaien richting de Nieuwstraat. De doelstelling is vandaag 21 december tot aan het spoor het asfalt in te draaien. 
Voor omleidingen en het werkschema klik op de links onder dit bericht. 
 

Heeft u vragen, chroom niet contact op via https://aowb.nl/contact / 06 38 62 33 99 / groth@vangelder.com

—-         ——        ——– 

UPDATE 13 december 20:00uur

De afgelopen 1,5 maand is er veel werk verzet. Ondanks er dagen tussen zaten dat de regen met bakken naar beneden viel en dagen van vorst tussen zaten, zijn de volgende werkzaamheden uitgevoerd: 
 
  • De delen asfalt zijn op veel plekken gerepareerd en gereed om te voorzien te worden van de definitieve lagen asfalt;
  • De betonsloof is aan beide zijdes van de rijbaan aangebracht;  
  • De bermen zijn hersteld en aangevuld;
  • De versmallingen (SPV maatregelen) zijn aangebracht. De chicanes worden na het aanbrengen van de deklaag aangebracht.
  • Het straatwerk t.h.v de opritten zijn hersteld en klaar; 
  • Het herstellen van de goten, t.b.v. het wegvoeren van (regen)water is uitgevoerd. Alleen het deel net over de brug, wordt nog hersteld. In verband met vorst gebeurt dit later dit jaar of begin volgend jaar;
  • We hebben in dat deel 2 kolken verplaatst om de afwatering van de weg te verbeteren;
  • Het werkterrein is opgeruimd. De laatste stenen worden voor onze kerstvakantie 23 december, opgeruimd.
Belangrijk bericht: 
Een optie voor het aanbrengen van de deklaag is volgende week  dinsdag 20 en woensdag 21 december. Onze intentie is deze dagen in te plannen voor het asfalteren. Lukt het door het slechte weer niet, verplaatsen we de asfaltwerkzaamheden naar het nieuwe jaar. 
 
Tot zover willen we u bedanken voor uw geduld en het meedenken tijdens het uitvoeren. Dit werd zeer gewaardeerd door de medewerkers. We hopen volgende week nog te asfalteren en anders een mooie kerst en een goed uiteinde. 

Blijf op de hoogte via deze website. Hier kunt u het nieuws volgen voor volgende week. 

24 oktober zijn we tot een veilige oplossing  gekomen met betrekking tot de inrichting. Hierbij waren aanwezig; twee vertegenwoordigers van de Voetakker -en Hooiweg, bewoners, ondernemers, gemeente West Betuwe en de Aannemer.