Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Planning

  • Bloklandweg vanaf de Zeiving tot Nieuwe Steeg (28 juni);
  • Detsteeg Vanaf de Bloklandweg tot aan de Nieuweweg (28 juni);
  • Laarweg vanaf De Nieuwe Steeg tot aan de Spinweg (29 juni);
  • Tiendweg vanaf de Detsteeg tot aan de Nieuwe Steeg (29 juni).

Om de impact op de bereikbaarheid te minimaliseren, voeren we de werkzaamheden in de Bloklandweg in 3 etappes uit.

  • Als eerste voeren we vak reparaties uit
  • Aanbrengen bermverharding
  • Deklaag aanbrengen, gecombineerd met andere deelprojecten.

De onderhoudswerkzaamheden van de bovengenoemde wegen duren maximaal twee dagen.

Werkzaamheden

Het werkvak wordt tussen 06:30 – 17:00 uur afgesloten voor verkeer. Het onderhoud houdt in dat de bovenste lagen van het asfalt wordt afgefreesd waarna een nieuwe tussen -en deklaag asfalt wordt aangebracht. De afrondende werkzaamheden bestaan uit het aanbrengen wegmarkering, waarna het werkvak weer wordt opengesteld voor verkeer.

 

Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden is de bereikbaarheid beperkt, houdt u hier alstublieft rekening mee. Omleidingen worden aangegeven door middel van gele bebording. Na werktijd (tussen 17uur – 06:30) is de rijbaan toegankelijk voor het verkeer. Overdag tijdens de werkzaamheden zijn verkeersregelaars ter plaatse om het verkeer te begeleiden.

 

De werktijden zijn van 06:30 en 17:00. Na werktijd is de rijbaan via het freesvak bereikbaar voor verkeer. Wij verzoeken u ter voorkoming van de schade rustig te rijden en de aangegeven maximum snelheid van 30km/u te respecteren.

Hinder

Als gevolg van de werkzaamheden kan hinder ontstaan doordat u bijvoorbeeld een langere reistijd heeft. Hoewel wij eventuele hinder zo veel mogelijk proberen te beperken, zal één en ander niet te vermijden zijn. Wij vragen hiervoor uw begrip.

 

Hoe kunt u ons bereiken voor vragen?

Heeft u vragen? Dan kunt u contact opnemen met onze omgevingsmanager Gert-Jan Roth via telefoonnummer 06 – 38 62 33 99. Een WhatsApp-bericht naar dit nummer sturen mag ook. U kunt ook een e-mail sturen naar groth@vangelder.com